tiistai 24. joulukuuta 2013

Day 352 - tonnikalapasta

Jos ruoassa on juustoa ja kermaa, se ei voi mennä pieleen. Tämä sääntö pätee esimerkiksi valmistamaani tonnikalapastaan. Ihastuin lukioaikana koulun tarjoamaan tonnikalapastaan ja pyysin keittäjiltä reseptiä. Yksi heistä muokkasi suurtalouskeittiöreseptin kotikokkiversioksi kotonaan kokeilemalla. Olen tästä ikuisesti kiitollinen.



Jonkin verran olen tehnyt muokkauksia itsekin johtuen mm. allergioista. Huomasin muuten, että noudatan ruoanlaitossa reseptejä suht. kirjaimellisesti. Tällä kertaa pastan resepti unohtui kotiin ja jouduin työskentelemään mutu-tuntumalla. Ei ollut kiva fiilis! Pääraaka-aineet (pasta, tonnikala öljyssä ja sulatejuusto) löytyvät kaikki tämänkertaisesta ruoasta, joten pahasti en voinut mokata. Se jää maisteltavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti