Viimeisimmällä risteilyllä matkustimme ystäväni kanssa Tukholmaan pikkujoulut mielessämme. Buffassa vierailimme ensimmäisenä iltana ja sitä odotin kuin kuuta nousevaa :) Olen ihan hulluna noihin kuorittaviin katkarapuihin ja myönnän, että hain niitä vielä uudestaan alku-, pää- ja jälkiruoan jälkeen.
Ystäväni oli ennemmin alku- kuin pääruokien perässä hiihtelijä...
Itsekin tykkäsin eniten alkuruokapöydän herkullisista kalaherkuista, katkaravuista ja salaateista. Pääruokana nautin paahtopaistia ja jälkkäriäkin jaksoin tietenkin vetää, joskin lähinnä maisteluannosten verran. Matkustusajankohtanamme jouluruoka oli jo buffan pääosassa, enkä itse välitä siitä niinkään paljoa. Onnistuin kuitenkin valikoimaan joukosta omat ei-niinkään-jouluiset ruokani.
Aamulla ennen maihinnousua kipaisimme taas buffetissa nauttimassa täyttävästä hotellitason aamiaisesta. Sillä määrällä jaksoi aina päivälliseen asti. Syksyn ja talven aikana kaipaan tuoreita hedelmiä, ja jos satun jossain törmäämään esim. vesimeloniin tai ananakseen, ahmin niitä vähintään kolmen edestä.
Näitä ihanuuksia jään taas kaipaamaan - ehkäpä seuraavaan kesään asti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti