Lasagne on ollut yksi suurimmista lempiruoistani since always. Joskus pienempänä yritin tehdä sitä itse ja muistan siitä vain sen, että se oli kuivaa kuin mikä - eli ei hyvä.
Aina ei voi luottaa siihen, että oppilaitoksessa tms. paikoissa olisi "lassea" tarjolla, joten itseään piti ottaa niskasta kiinni ja opetella kokkailun salat. Kirjaimellisesti mentiin tämän ohjeen mukaan: Pirkka: Lasagne.
Murrettiin myös se muistikuva, että lasagnen tekoon menee ikä ja terveys. Noin tunti ja herkku on valmis! Käytössämme oli ainoastaan pyöreä, syvä uunivuoka, joten ei ollut ihan perusjuttu siinä mielessä. Sen verran myös sovelsimme, että lisäsimme juustoa vain toiselle puolelle. Herrashenkilö kun ei tykkää juustosta (??!!!). Lienee sanomattakin selvää, kumpi puoli oli herkullisempi ;)
Esillelaitto ei tosin menny ihan nappiin, koska oli niin kiire päästä syömään. Seuraavana päivänä rakenne oli jo tiiviimpi ja muistutti enemmän lasagnea kuin epämääräistä jauheliha-pasta-mössökasaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti