Tänään käydessäni kaupassa huomasin ananaksen olevan tarjouksessa ja sehän huusi nimenäni hedelmäosaston syövereistä. Koko helahoito maksoi alle 2 euroa, joten allergiaa oli ihan pakko uhmata.
Vinkki: Kannattaa leikata tuota kaktusta terävällä veitsellä, josta saa hyvän otteen. Lipsumisille ei oikein ole varaa.
Jos tekee esimerkiksi juhliin hedelmävatia, tuo ananaksen pyrstö kannattaa säästää koristeluun.
Ananasten mukana tulee nykyään leikkausohjeet. Minulla oli aikaa alle minuutti, joten oikaisin tuossa kuorimisessa.
Mikähän siinä on, että aina unohdan englanninkielisen termin "pineapple" ja suusta pääsee jotain "äänänäs"-tyyppistä?
Oi nams! en muista itekään ikinä ostaa, vaan huomennapa marssin hedelmähyllylle! Kiitos muistutuksesta!
VastaaPoistaTervetuloa lukemaan tähtitaivasta, Uutistoimisto Anselmi! :)
VastaaPoista