maanantai 18. maaliskuuta 2013

Day 77 - uunilohi

Kalaa pitäisi kuulemma syödä kahdesti viikossa, jotta kroppa saisi kaikki tarvitsemansa omega-kolmoset. Itse syön kalaa vaihtelevalla intensiteetillä, välillä monesti viikossa ja välillä kerran kuussa. Kotiin ostan yleensä lohta, purkkitonnikalaa tai muikkuja. Lohta tai kirjolohta löytyy usein kauppojen alennuksista ja eilen ostinkin aikamoisen vonkaleen heti syötäväksi ja pakkaseen.

En jaksanut sen kummempia ihmetellä, vaan päällystin lohipalat creme fraichella, punasipulilla, suolalla ja mustapippurilla ja laitoin uuniin vajaaksi tunniksi 175 asteeseen.




Tein pari annospalaa kerralla, jottei viikkoa tarvitsisi syödä samaa ruokaa (mikä on toisinaan opiskelijalle tuttua). Kuvasta huomaa, että pääraaka-aineen koko on pikkasen isompi kuin ravintoloissa.  Ikävä toisaalta totuttaa itseään tällaisiin jättiannoksiin, kun ravintolassa saa eteensä sellasen pikkasen normiannoksen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti