tiistai 5. maaliskuuta 2013

Day 63 - Spaghetteria Spinaci

Elämä ilman jääkaappia jatkuu yhä. Tämä on toisaalta vielä ihan pientä: onneksi on sentään sähkö ja juokseva vesi käytössä! Kaupunkilaiset olisivat aika pulassa, jos tulisi pidempiaikainen sähkö- ja vesikatkos. Maalla on sentään kaivoa ja takkaa jos jonkinmoista, mutta kerrostaloasunnossa on paha alkaa grilliäkään sytyttelemään.

Viimeisimpien päivien ruokalistalla on ollut pääosin kuivapastaa ja hedelmiä. 
Juustoiset pastat ovat lemppareitani, esimerkiksi tämä pinaatilla höystetty Spaghetteria Spinaci -pasta. Höttöruokaahan tämä on, mutta nautittakoon sen kerran, kun siihen on hyvä syy. Annoksia on pussukassa kaksi. Olen keittänyt kerralla puolet, eli yhden annoksen verran, koska loppuja ei voi säilyttää kylmässä sattuneesta syystä.


"Askeettinen" lounas...


Lisäsin pastaan tomaattia antamaan makua ja väriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti