maanantai 22. huhtikuuta 2013

Day 112 - kana-vuohenjuustosalaatti

Kana-vuohenjuustosalaatti tuntuu olevan tällä hetkellä niin pinnalla kuin olla ja voi, mutta ei siitä mihinkään pääse: hyvää se on minunkin mielestäni!

Itseväsäämääni versioon tulee:

- broileria (tässä: hunajamarinoitua)
- vuohenjuustoa
- lehtisalaattia
- kurkkua
- tomaattia
- paprikaa
- viinirypäleitä (mielestäni vuohenjuusto kaipaa seurakseen jotain makeaa)
- siemeniä




Nopea valmistaa ja kaupan päälle vieläpä herkullista ja täyttävää. Tätä salaattia tehdään koulusta oppimallani JIT-periaatteella (Just In Time, suomeksi JOT, Juuri Oikeaan Tarpeeseen), eli vain se määrä, jonka jaksaa sillä hetkellä syödä. Vuohenjuustoa ei esimerkiksi kanna paistaa varastoon. Juuri valmistettu = parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti