maanantai 25. helmikuuta 2013

Day 56 - croissant

Tänään aurinko paistoi koko päivän täällä Helsingissä ja pääsin vieläpä aikaisin koulusta kotiinkin. Tulevan kevään innoittamana päätin pistää kodin kondikseen. Sulatin pakastimen, pesin jääkaapin, imuroin, järjestelin paikkoja, kävin kaupassa ja tein ruokaa.

Pakastimen kätköistä löytyi pari croissant'ia, jotka olin kokonaan unohtanut. Eipäs muuta kuin hilloa lisukkeeksi ja avot! Yleensä croissant'in kanssa käytetään appelsiinimarmeladia, mutta halusin vähän uutta makua kehiin ja käytin aprikoosihilloa


Jokunen vuosi sitten tein brunssia ja valmistin croissant'it suolaisilla lisukkeilla. Pidän luultavasti enemmän suolaisesta kuin makeasta versiosta, koska suolaisia voi varioida enemmän. Pitänee toteuttaa uusi brunssi vielä tämän vuoden puolella!


PS: Croissut kannattaa leikata täyttämistä varten saksilla. Veitsellä ei tule nättiä jälkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti