Voi veljet, hurahdin tähän keittoon kertaheittämällä viime vuoden puolella. Mielestäni vuohenjuusto toimii erinomaisesti lämpimissä ruoissa ja tomaatin maku sointuu hyvin makusinfonian jatkeeksi.
Alunperin lähdin noudattamaan
Maku-lehden reseptiä, mutta mukailin siitä aika nopeasti oman versioni (eli pääasiassa jättämällä jotakin pois :D).
 |
Kuullota pari porkkanaa, sipuli ja pari valkosipulin kynttä.
|
 |
Lisää 4 dl vettä, 500 g paseerattua tomaattia ja kasvisliemikuutio. |
 |
Anna keiton porista noin vartin verran. Mausta ja lisää 200 g vuohenjuustoa tuoreen basilikan kera. |
 |
Soseuta. |
 |
Nauti. |
PS: Muistakaa, että ruukkubasilikan voi jättää kotiin kasvamaan ja tuottamaan lisää satoa. Mutta kasteleminen...se kasteleminen...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti