torstai 7. helmikuuta 2013

Day 38 - tomaatti-vuohenjuustokeitto

Voi veljet, hurahdin tähän keittoon kertaheittämällä viime vuoden puolella. Mielestäni vuohenjuusto toimii erinomaisesti lämpimissä ruoissa ja tomaatin maku sointuu hyvin makusinfonian jatkeeksi.

Alunperin lähdin noudattamaan Maku-lehden reseptiä, mutta mukailin siitä aika nopeasti oman versioni (eli pääasiassa jättämällä jotakin pois :D).

Kuullota pari porkkanaa, sipuli ja pari valkosipulin kynttä.
Lisää 4 dl vettä, 500 g paseerattua tomaattia ja kasvisliemikuutio.

Anna keiton porista noin vartin verran. Mausta ja lisää 200 g vuohenjuustoa tuoreen basilikan kera.

Soseuta.
Nauti.
PS: Muistakaa, että ruukkubasilikan voi jättää kotiin kasvamaan ja tuottamaan lisää satoa. Mutta kasteleminen...se kasteleminen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti