torstai 21. helmikuuta 2013

Day 51 - blinit

Tutustuin blinien ihmeelliseen maailmaan vasta muutama vuosi sitten ja itse niitä ehdin tekemään vasta viime vuonna. Aina mainostetaan, että valurautapannulla saa parasta jälkeä aikaiseksi. Rohkenen olla eri mieltä, kun katsoo kuvan vasemmanpuoleisia yksilöitä. Oikeanpuoleiset paistettu teflonilla.


Jonkin aikaa siinä meni väkertäessä, mutta lopputulos on verrattavissa jotakuinkin Strömsön aikaansaannoksiin (yllätys, jos blinit tehty Strömsön ohjeella?). Päätettiin panostaa ja hoidettiin pöytään kaikki must-lisukkeet: smetana, mäti, punasipuli + pari majoneesi- tms. hässäkkää kalalla ja jollain muulla.



Hassua kyllä, että aina toitotetaan, että blinit ovat venäläistä alkuperää. Kyllä siellä blinejä syödään, mutta tällaiset paksut, semi-kokoiset ovat heille tuntemattomia. Venäjällä blinit ovat yhtä kuin Suomen räiskäleet. Tai vastaavasti tehdään pieniä ohukaisia, jotka ovat jo erinimisiäkin. Ettäs tiedätte...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti