Käyttämäni määrät olivat seuraavat (4 annosta):
- öljyä paistamiseen
- noin 1 kg naudan ulkopaistia
- 200 g herkkusieniä
- 2 dl ruokakermaa
- muutama laakerinlehti
- 1 sipuli
- mustapippuria ja suolaa maun mukaan
- lisäksi olisi pitänyt käyttää 2 rkl jauhoja suurustukseen, mutta tämän kohdan tämä törttöilijä unohti täysin
1. Kuullota sipuli öljyssä.
2. Lisää herkkisieniviipaleet ja ruskista kevyesti.
3. Suikaloi liha ja lisää se pannulle. Ruskista tasaisesti kaikilta puolilta kovalla lämmöllä.
4. Lisää kerma ja mausteet (ja ne jauhot!). Laske levyn lämpö 1-2-tasolle ja hauduta ruokaa kannen alla, kunnes liha on pehmeää.
5. Itse mussutin stroganoffia keitettyjen perunoiden ja ratatouille'n kera, mutta valitkaa lisukkeet oman maun mukaan.
Hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti