Olen jo aiemmin ylistänyt naudanlihapihviä, mutta tämä liharuoka ansaitsee oman erityismainintansa. Itäkeskuksessa sijaitsevassa Suola & Pippuri -ravintolassa tarjoillaan suomalaisia perusruokia hyvällä hinta-laatusuhteella. Olen käynyt ravintolassa nyt kahdesti ja molemmilla kerroilla ottanut Keittiömestarin härkää. Annos sisältää yön yli hautunutta häränrintaa punaviinikastikkeella itsevalitseman lisukkeen kera. Hinta "huikeat" 16,30 euroa ja liha on taivaallisen suussasulavaa!
Tällä kerralla valitsin lisukkeeksi salaatin.
Ensimmäisellä kerralla lisukkeena oli perunamuusia. Muita vaihtoehtoja oli esim. uuniperuna, ranskalaiset ja lohkoperunat. Toisinaan kastiketta on hieman vähemmän ja toisinaan hieman enemmän...
Tässä vielä linkki ravintolan omille sivuille: Suola & Pippuri. Kyllä "pahamaineisesta Itä-Helsingistä" löytyy jotain hyvääkin ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti