keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Day 243 - beef carpaccio

Carpacciosta kuulee enemmän tai vähemmän kokkiohjelmissa, mutta omalle lautaselle kyseinen ruoka ei ollut koskaan päätynyt ennen vierailua Peschiera del Garda -kaupungissa sijaitsevassa La Plume -ravintolassa. 

Annoskateus on asia, jota on vaikea sulattaa. Plumen ruokalista oli hirvittävän pitkä ja nälkä suunnaton, joten keskittyminen tilattaviin annoksiin oli syystäkin vaikeaa. Vieressä istuva nuorimies kuitenkin pelasti ateriani ilmoittamalla aikovansa tilata carpacciota. Siispä tein samoin. 

Tilaamani carpaccio oli ohuiksi siivuiksi viipaloitua kypsentämätöntä naudanlihaa ja tässä annoksessa lisukkeena oli parmesan-lastuja, rucolaa sekä juustolla päällystettyä vaaleaa leipää. Aivan ihanaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti