Halusimme syödä ensimmäisenä iltana trattoriassa, jossa on usein rennompi tunnelma ja edullisemmat hinnat kuin ristorantessa. Parmassa ne vain tuntuivat olevan kiven alla, joten lopulta luovutimme ja kävimme nappaamassa pahimpaan nälkään pizza-slicet juomien kera.
Seuraavana päivänä vierailimme linnassa, jonka parvekkeelta oli upeat näköalat,...
...parmesan-juustotehtaalla, jossa oli muutama hassu juusto odottamassa täydellistä kypsymistä,...
...ja parmankinkkutehtaalla, jossa kinkku kavereineen roikkui meidän ihmeteltävänä.
Maistoin ensimmäistä kertaa Bellini-nimistä juomaa, joka on valmistettu kuohuviinistä ja persikkanektarista.
Meitä hemmoteltiin myös maistiaisilla. Vaikka en tavallisesti kinkkutuotteita syökään, salaisesti myönnän, että nämä olivat ihan-vähän-hyviä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti