Tämänpäiväinen toiminta sai alkunsa tästä kuvasta...
Stockan kantislehtinen mainosti jotakin terveellistä velliä, mutta minulle se toi mieleen seuraavanlaisen herkun:
Kyseessä on koulun juhlassa tarjoiltu kermainen maa-artisokkakeitto tryffeliöljyn kera. Koska enää ei oltu koulun juhlassa ja nälkäkin oli huomattava, ei auttanut muu kuin ruveta tuumasta toimeen...
Kuori maa-artisokat sekä sipuli (+ valkosipuli) |
Kuullota maa-artisokat ja sipulit |
Lisää kuohukerma, kasvisliemi sekä mausteet |
Soseuta ja nauti |
Keitosta tuli kuohkea ja aika tuhti. Suosittelisin sitä ennemmin alku- kuin pääruoaksi. Tryffeliöljyä ei tähän hätään löytynyt, mutta toimii myös ilman sitä. Bon apetii!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti