Opin syömään raejuustoa vasta viime vuonna ja sekin tapahtui puoliväkisin. En pidä monien maitotuotteiden au naturel -mausta (esim. rahka ja piimä) ja raejuusto kuului näihin. Liikunnan aloittamisen myötä ruokavalioon piti sisällyttää enemmän proteiineja ja muutenkin ne pitävät nälkää paremmin. Raejuusto oli pienin paha ja aluksi sen seuraksi lisättiin överi-paljon kaikkea, jotta oma maku ei vahingossakaan maistuisi läpi.
Parhaaksi kombinaatioksi olen havainnut 2-prosenttisen raejuuston yhdistettynä persikka-banaani-Pilttiin. Helppo sekoittaa ja käy niin aamu-, väli- kuin iltapalaksikin.
![]() |
Raejuustoa + persikka-banaani-Pilttiä + äidin kuivattamia mustikoita = herkullinen välipala |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti